Teatar Oz

“Papirnato kazalište” kreativna radionica za odgajatelje i učitelje razredne nastave

„PAPIRNATO KAZALIŠTE“ – kao poticaj divergentnom mišljenju

Kreativna, glazbeno – scenska radionica Teatra Oz namjenjena odgajateljima djece predškolske dobi, učiteljima razredne nastave te stručnim suradnicima koji primjenjuju pristup usmjeren na dijete i žele unapređivati kvalitetu vlastitog rada kroz samoevaluaciju i planiranje.
Radionica je zamišljena je kao divergentna igra /vježba, interaktivna kreacija vlastite kazališne minijature (kratke kazališne predstave) od papira.Uključuje izradu instrumenata, izrada lutki i rekvizita od papira, osmišljavanje scenske igre, glazbe, dramatizacije i režije…

Cilj ove radionice je omogućiti djetetu istraživanje kazališnih elemenata na prirodan i njemu primjeren način primajući je kao komunikaciju i bez velikih napora te razvijati kreativnosti i divergentno mišljenje kroz glazbeno-scenski izraz.
Projekt “Papirnato kazalište” provodi se kroz 1 radionicu u trajanju od oko 2 sata. Kroz ovu radionicu nudimo kontinuiranu podršku odgajateljima u primjeni naučenog kroz prezentaciju, razmjenu iskustava i dobivanje povratne informacije.

Potrebni materijali: škare, projektor


Vrati se natrag »