Teatar Oz

Izašao novi spot “Samo jedan glas” Belfast fooda, Ivone Maričić (E.N.I.) u režiji Teatra Oz

Pogledajte novi spot pjesme “Samo jedan glas” (Dallas Records)
Još jedna uspješna suradnja Teatra Oz i poznatog riječkog sastava Belfast food i Ivone Maričić (E.N.I.)

Režija i sinopsis: Miheala Sirotnjak Železnik – Teatar OZ
Snimatelj: Igor Crnković
Montaža: Krešimir Linić
Kostimografija, scenografija, šminka i foto: Tajči Čekada
Pas: Quipo

“Ona je bila tek mlada, naivna i znatiželjna djevojka, koja se našla u čudnoj šumi gdje je stvarnost zamijenila mjesto sa snovima, gdje je njezina radoznalost naišla na pozornost neobičnih likova – velikih, mračnih zečeva i čudnovatog klobučara. Tu je vrijeme teklo na sasvim poseban način, tu se skrivalo mnogo različitih spodoba i tajni. Svi zajedno su se vrlo rado izgubili u toj šumi, koja ih je darovala svekolikim bogatstvom svojih boja i prizora. Ogledala u šumi prikazivala su javu unutar sna, a san se pretvorio u javu …”

Pjesma ‘Samo jedan glas’, u izvedbi Belfast Fooda i Ivone Maričić, jedna je od 12 skladbi s njihovog posljednjeg studijskog albuma ‘Očekivanja’. Ivona je i ovom suradnjom pokazala širinu svojih glazbeno-izvođačkih sklonosti kao i zanimljive interpretacije različitih glazbenih smjerova.

Bajkoviti predjeli Trebišća poslužili su kao idealna kulisa sinopsisu kojeg je pripremila Mihaela Sirotnjak Železnik iz Teatra OZ dok je scenografiju i kostimografiju osmislila Tajči Čekada. Bijeli čupavac Quip, najmlađi (i najmanji) glumac, izvrsno se uklopio u scenarij, čemu možete svjedočiti i sami, kada se prepustite i uplovite u neke druge svjetove!

Foto: Tajči Čekada
https://www.facebook.com/tajci.cekada/media_set?set=a.10216245379589008.1073741892.1288378522&type=3&pnref=story


Vrati se natrag »