Teatar Oz

“Džep” – dječji festival malih i minijaturnih scena u Brseču u organizaciji “Najmanjeg kazališta na svijetu”- Teatra Oz

dzepPrvi „Džep“ dječji festival malih i minijaturnih scena održat će se u razdoblju od 26. lipnja do 26. rujna 2016., svake posljednje nedjelje u mjesecu, u Brseču na lokacijama „Najmanjeg kazališta na svijetu“ Teatra Oz i starogradske jezgre Brseča – srednjovjekovnog gradića na litici visoke obale te će se u pet festivalskih dana predstaviti 4 predstave, 2 izložbe, 1 radionica i 1 književni susret za najmlađe ljubitelje kazališta (i sve one koji će to tek postati) prilagođene uzrastu od 18 mjeseci do 12 godina.

Specifičnost festivala je u tome što potiče i promovira kazališta koje njeguju male i minijaturne kazališne forme, ali i sve druge umjetnosti i umjetnike koji svoje radove „pakiraju u malo i minijaturno“. Poseban je i kao festival koji veliku pažnju pridaje i interaktivnim kreativno-edukativnim radionicama s naglaskom na kazalište i tradiciju u suradnji s priznatim umjetnicima/pedagozima.

26.6. u 17:30 „Džep“ otvara projekt Matije Bobeka, Interaktivnom izložbom dječjih igračaka pod nazivom „Kao prvo-Zagonetno drvo“ i radionicom za djecu (3+) i roditelje gdje će djeca mogi istraživati zagonetne oblike iz prirode i pretvoriti ih u funkcionalne igračke. Izložba će biti otvorena i u ponedjeljak, 27.6. od 10 do 13h. Za radionicu su obavezne prijave zbog ograničenog broja sudionika.

Iva Magdić (Iva art&design atelje), umjetnica iz Ogulina, priključila se kreativnom timu Teatra Oz i „Džepa“ te izradila kretivne džepove koji će ove godine biti zaštitni znak ove kazališne manifestacije – koji se dodijeljuju svim sudionicima festivala. Ali i publika će imati mogućnost „prisvojiti sebi“ unikatni kreativni džep s pričom ili porukom:„…u moru, na zemlji, u svemiru…postoji „Najmanje kazalište na svijetu“! Nosi ga sa sobom u svome džepu!“
Dođite i strpajte u džep pregršt kazališnih emocija i dobrih vibracija!

Za sve programe OBAVEZNE su rezervacije! Cijena ulaznice za sve programe iznosi 30 kn za djecu i odrasle.
Ulaznice za sve predstave i programe mogu se rezervirati na e-mail: najmanjekazalistenasvijetu.oz@gmail.com, ili na 091 884 29 64 (sms) te preuzeti najkasnije 15 minuta prije početka predstave na blagajni „Najmanjeg kazališta na svijetu“ u Brseču. Blagajna kazališta radi isključivo na dan izvedbe i otvara se sat vremena prije početka programa.


Vrati se natrag »