Teatar Oz

Džep 2019.

Džep 2019.
Dječji obiteljski festival malih i minijaturnih scena
BRSEČ 13.7. – 14.7. 2019.

Četvrti „Džep“ – dječji obiteljski festival malih i minijaturnih scena održat će se u razdoblju od 13.-14. srpnja 2019. na lokacijama „Najmanjeg kazališta na svijetu“ i starogradske jezgre srednjovjekovnog gradića Brseča u organizaciji „Najmanjeg kazališta na svijetu“ Teatra Oz.
„Džep“ potiče i promovira kazališta koje njeguju male i minijaturne kazališne forme, ali i sve druge umjetnosti i umjetnike koji svoje radove „pakiraju u malo i minijaturno“.
U dva festivalska dana predstaviti će se 3 predstave za djecu, 1 izložba, 1 lakrdijaški performans te 1 neobični glazbeni program za najmlađe, obitelj, ljubitelje kazališta i sve one koji će to tek postati. Programi su prilagođeni obiteljima, posebno djeci uzrasta od 2 – 11 godina.

Četvrtom „Džep“ festivalu priključili su se riječki studenti Likovne pedagogije (smjer kiparstvo) Akademije primjenjenih umjetnosti (Ivan Botički, Lucija Granić, Gloria Arapović, Erika Močibob, Ivona Habijanec, Lora Prodanović) s mentoricom Darijom Žmak Kunić koji su ove godine izraditi kreativne, unikatne džepove – zaštitni znak ove kazališne manifestacije. Džepovi se dodijeljuju svim izvođačima festivala, ali i publika će imati mogućnost „prisvojiti sebi“ jedan takav džep.

Oživotvorenjem našeg minijaturnog teatra u malom srednjovjekovnom gradiću na „kraju“ Primorsko – goranske županije i početku našeg svijeta mašte probudili smo nove kreativne svjetove. Ono je nastavak naše višegodišnje igre s djecom i za djecu, naša vizija stvaranja i jedan od načina na koji živimo kazalište. Ovim festivalom želimo omogućiti malim i velikim posjetiteljima da kroz umjetnički uzbudljive sadržaje na trenutak zastanu u potrazi za izgubljenim vremenom i da se otvorena srca prepuste imaginaciji, da se usude sanjati i zajedno s nama uvide da male stvari i mali trenuci nisu mali.

Cijena ulaznice po danu iznosi 30 kn po osobi.
Ulaznice plaćaju djeca i odrasli, dok obiteljska ulaznica od 4 člana dobiva popust.

Rezervacije su obavezne!
Ulaznice se mogu rezervirati SMS-om na +385 (0)91 884 29 64 te preuzeti najkasnije 15 minuta prije početka predstave na blagajni „Najmanjeg kazališta na svijetu“. Blagajna kazališta radi isključivo na dan izvedbe i otvara se 45 minuta prije početka programa.

Program su podržali Općina Mošćenička Draga, TZ Mošćenička Draga, Primorsko-goranska županija, Novi list i drugi.

 PROGRAM:

KLINKNI NA LINK I PROLISTAJ PROGRAMSKU KNJIŽICU!

DZEP – Teatar Oz prospekt 2019 WEB


Vrati se natrag »