Teatar Oz

Džep 2017.

Dječji festival malih i minijaturnih scena
BRSEČ 12.8. – 13.8. 2017.

Drugi „Džep“ – dječji festival malih i minijaturnih scena održat će se u razdoblju od 12.-13. kolovoza 2017. na lokacijama „Najmanjeg kazališta na svijetu“ i starogradske jezgre srednjovjekovnog gradića Brseča u organizaciji „Najmanjeg kazališta na svijetu“ Teatra Oz. U dva festivalska dana predstaviti će se 3 predstave z djecu, 1 lutkarska predstava za odrasle, 1 izložba te 1 radionica za najmlađe, obitelj, ljubitelje kazališta i sve one koji će to tek postati. Programi su prilagođeni obitelji, djeci uzrasta od 18 mjeseci do 14 godina. Ove godine novitet je lutkarska predstava za odrasle!
Kreativnom timu „Džepa“ priključila riječka umjetnica Tajči Čekada koja je za festival izradila kretivne, unikatne džepove – zaštitni znak ove kazališne manifestacije. Dodijeljuju se svim sudionicima festivala, a i publika će imati mogućnost „prisvojiti sebi“ jedan takav džep.
„Džep“ – dječji festival malih i minijaturnih scena potiče i promovira kazališta koje njeguju male i minijaturne kazališne forme, ali i sve druge umjetnosti i umjetnike koji svoje radove „pakiraju u malo i minijaturno“. Poseban je i kao festival koji veliku pažnju pridaje i interaktivnim kreativno-edukativnim radionicama s naglaskom na kazalište i tradiciju, izložbama te književnim i glazbenim susretima u suradnji s priznatim umjetnicima i pedagozima.
Program su podržali Općina Mošćenička Draga, TZ Mošćenička Draga, Milenij hoteli, Slastičarnica Kao Kakao, Totalni FM, Radio Rijeka i drugi.

Cijena ulaznice po danu (za sve programe ili samo jedan program po izboru) iznosi 30 kn. Ulaznice plaćaju djeca i odrasli.
Ulaznice se mogu rezervirati na SMS-om na +385 (0)91 884 29 64 te preuzeti najkasnije 15 minuta prije početka predstave na blagajni „Najmanjeg kazališta na svijetu“ ili na mjestu izvedbe programa u Brseču. Blagajna kazališta radi isključivo na dan izvedbe i otvara se 45 minuta prije početka programa.
___________________________________________________________________
Strpajte u džep pregršt kazališnih emocija i dobrih vibracija! Čekamo vas!

GALERIJA 2017.

GALERIJA PROMO

Sutra počinje ”Džep“ – dječji festival malih i minijaturnih scena @ Brseč

http://www.kanal-ri.hr/hr/djecji_festival_dzep_u_brsecu/6915/21


Vrati se natrag »