Teatar Oz

Čarobni napici u operi: “LJUBAVNI NAPITAK” – radionica za djecu i roditelje

Krenimo kreativno u novo normalno!
Tko kaže da djeca ne vole lirsku bajku? Ova radionica pokazat će vam da je spoj lirske bajke, glazbe i kemije eksplozivna kombinacija!
U ova turbulentna vremena, umjetnost i kreativno izražavanje je djeci itekako potrebna! Stoga smo za vas pripremili program prilagođen epidemiološkim uvjetima i trenutku u kojem djelujemo:

Tema radionice :
“Ljubavni napitak” iz komične opere “Elisir d’amore” – G.Donizetti

“Ljubavni napitak” je jedna od radionica u seriji radionica za djecu “Čarobni napici u operi” koje objedinjuju lirsku bajku, glazbu i kemiju.
Prema tajnoj recepturi “skuhat će” svoje ljubavne napitke u malim bočicama ukrašenim etiketama koje će ih zadugo podsjećati na likove i melodije iz svijeta opere ili lirske bajke.
Ideja radionice je potaknuti zanimanje djece za lirsku bajku, skladatelje te vrijeme i mjesto gdje je lirska bajka nastala stavljajući fokus na nadnaravne aspekte, motivirajući djecu da kroz igru otkriju i sami izrade čarobne (ljubavne) napitke, otrove i protuotrove prema tajnim receptima likova iz opera, ujedno istražujući i učeći o kemijskim procesima.
Uz navedenu aktivnost upoznaju se s bogatim izborom izabranih glazbenih djela koje koristimo kroz metodu aktivnog slušanja ili kao pozadinsku glazbu.
Svoj čarobni napitak i recepturu djeca će ponijeti sa sobom kako bi njime izvršili svoj tajni zadatak!Proširiti ljubav svijetom!
https://fb.watch/1YFzXX81xX/

Trajanje radionice: oko 1h 15min
Broj djece: maksimalno 10-15
Uzrast: 5-11 godina
Voditeljica: Mihaela Sirotnjak Železnik

Informacije o uvjetima gostovanja/ cijena/ prijave: teataroz@gmail.com ili 091 884 2964 (Mihaela)


Vrati se natrag »