Teatar Oz

21.1. 2017. Subota 11h “Pra Priče”, Krk, Festival “Vama Glumimo!”

Vama glumimo! u Krku: ‘Vlaška posla’ i ‘Pra-priče’

vrijeme: 20.01.2017. – 21.01.2017.
mjesto: Krk
url: http://www.grad-krk.hr/

Nova sezona ciklusa dramskih programa krčkog Centra za kulturu, pod nazivom ‘Vama glumimo’, započinje u petak, 20. siječnja, i to kazališnom uspješnicom ‘Vlaška posla’, zagrebačkog HIT teatra, s početkom u 19 sati, nakon čega u subotu, 21. siječnja, slijedi predstava za djecu ‘Pra-priče’, brsečkog Teatra OZ, čiji je početak najavljen za 11 sati.

Predstava Vlaška posla, čiju režiju potpisuje Filip Povrženić, a u kojoj glume Matea Elezović, Jadranka Bavčević Elezović i Ana Gruica, hvaljena je komedija koja problematizira uvijek aktualnu temu ostavštine u obitelji te kroz nju, na simpatičan način, provlačeći kritiku društva i vremena u kojem živimo. Ciklus dječjih predstava otvaraju Pra-priče koje, u svojevrsnoj posveti Ivani Brlić Mažuranić, oslobađaju duh starohrvatskih mitova, legendi i čudesnih bića, i to iz prašnjavog ormara, škrinje i jedne zagonetne knjige. U ovoj svakako zabavnoj lutkarsko-igranoj predstavi, čiju režiju potpisuje Mihaela Sirotnjak Železnik, glume Anton Železnik, Mihaela Sirotnjak Železnik i Lorena Žuvić.

Promidžbeni letak za sezonu 2017.[.pdf]

Svi kazališni programi iz serije Vama glumimo! priređuju se u prostoru osnovnoškolske sportske dvorane smještene na Trgu krčkih glagoljaša u gradu Krku, a ulaznice po cijeni od 20 kn za dječje i 30 kn za ostale predstave, mogu se rezervirati mailom na kultura@gradkrk.net ili telefonom na 051 220 041, odnosno kupiti na blagajni neposredno pred početak programa.


Vrati se natrag »